ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με την επιτροπή αγώνα για να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946337330
Ιστολόγιο: http://epalkoredufight.blogspot.gr
Email: epalkoredufight@gmail.com

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΕΠΑΛ Κορωπίου είναι κατειλημμένο από τους μαθητές του

Την Πέμπτη και την Παρασκευή που μας πέρασε οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου κατέλαβαν το σχολείο έπειτα από σχετικές συνελεύσεις, με κυριότερα αιτήματα την επιστροφή των καταργημένων ειδικοτήτων και των καθηγητών, καθώς και την απόσυρση των διατάξεων του πρόσφατου νόμου που οδηγούν τα ΕΠΑΛ αλλά και πολλά άλλα λύκεια σε σταδιακό κλείσιμο και τους μαθητές στην αμορφωσιά και στην ανεργία.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη μαθητών - εκπαιδευτικών για την ανάπτυξη κοινών αγώνων. Ακολούθησε σχολικό συμβούλιο χωρίς να παρθεί κάποια συγκεκριμένη κοινή απόφαση. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.

Η επιτροπή αγώνα του 1ου ΕΠΑΛ Κορωπίου στηρίζει ολόθερμα αγώνες με οργάνωση, συμμαχία και στόχευση στο κέντρο των προβλημάτων, δηλαδή το γκρέμισμα όλων των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των παιδιών τους. Αγώνες χωρίς τέτοια χαρακτηριστικά εκφυλίζονται και οδηγούν σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.