ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με την επιτροπή αγώνα για να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946337330
Ιστολόγιο: http://epalkoredufight.blogspot.gr
Email: epalkoredufight@gmail.com

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη μέρα απεργίας, πρώτη διπλή νίκη

Νίκη πρώτη: Συμμετοχή 100% στο ΕΠΑΛ Κορωπίου, όπως και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα γυμνάσια και λύκεια του Κορωπίου. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ΕΠΑΛ και βροντοφώναξαν την απαίτησή τους για σχολείο που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού, θα μορφώνει όλα τα παιδιά και δε θα τα διώχνει, και για ανάκληση όλων των απολύσεων, διαθεσιμοτήτων και καταργήσεων ειδικοτήτων.

Και ιδού η δεύτερη νίκη: το Υπουργείο Παιδείας σπεύδει, όπως πληροφορούμαστε, να ειδοποιήσει με εγκύκλιο να μη γίνεται υποχρεωτική αλλαγή τομέα από τους μαθητές. Μόλις έρθει στα χέρια μας η εγκύκλιος θα δώσουμε ακριβέστερη πληροφόρηση.

Πρώτη μέρα απεργίας, πρώτη διπλή νίκη, λοιπόν. Πάμε γερά για τη δεύτερη μέρα, με ακόμη καλύτερη οργάνωση. Αύριο Τρίτη στις 8 π.μ. όλοι στο ΕΠΑΛ, να περιφρουρήσουμε την απεργία. Και μετά πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία Κορωπίου, όπου στις 9.30 π.μ θα συγκεντρωθούν όλα τα σχολεία του Κορωπίου.

Επισυνάπτουμε και δύο φωτογραφίες από την κεντρική συγκέντρωση στα Προπύλαια, όπου όλοι οι εκπαιδευτικοί διαδηλώνουν αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.