ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με την επιτροπή αγώνα για να ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946337330
Ιστολόγιο: http://epalkoredufight.blogspot.gr
Email: epalkoredufight@gmail.com

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη μέρα ακλόνητης απεργίας στο ΕΠΑΛ Κορωπίου

Και σήμερα το ΕΠΑΛ Κορωπίου κράτησε ψηλά τη σημαία του απεργιακού αγώνα με πλήρη συμμετοχή στην απεργία. Παρά τα τρομερά οικονομικά προβλήματά τους, οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Κορωπίου συνεχίζουν τη θυσία του απεργιακού αγώνα και καλούν τους συναδέλφους, τους μαθητές και τις γονείς να συνεχίσουν τον αγώνα. Να εμποδίσουν με την καθημερινή τους δράση, με συνελεύσεις και κινητοποιήσεις, την κατάρρευση του δημόσιου σχολείου.

Η επιτροπή αγώνα κράτησε το πανό στην είσοδο του σχολείου, φώναξε συνθήματα και μοίρασε την ανακοίνωση σε γονείς και άλλους διερχόμενους. Κατόπιν αναχώρησαν για την κεντρική απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα.

Αύριο το πρωί στις 7:50 νέο ραντεβού στην είσοδο του σχολείου και συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα για τα επόμενα βήματα συντονισμού του κοινού αγώνα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Στη συνέχεια, στις 11 π.μ. θα γίνει η συνέλευση των εκπαιδευτικών της Ε ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής στο 1ο Λύκειο Παλλήνης, για να συζητηθεί και να αποφασιστεί η συνέχεια του αγώνα.

Όλοι στον αγώνα! Νίκη στην απεργία!
Οργάνωση, αντίσταση, αγώνας παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.